cursor

Proton Logo

rcd

Tabungan (tolong Klik Di sini)

ADSENSE

protection

Ratings and Recommendations by outbrain

Mereka Cool Sbb Jadi Follower saya.. Anda rasa anda cool ? Jadilah Follower saya.. TQ

14 February 2011

Mintak pendapat - kalau nak bagi pendapatan pon boleh !

Asalamualaikum semua ! Salam sejahtera semua...

Saya Yang bermana Abd Karim Bin Mat Jidi (tu sbb pakai Abd Karim MJ - tu nama ayah den!) dengan ini nak tanya dan nak mintak pendapat - kalau nak bagi pendapatan pon boleh jugak (ayat skema abis...) kawan kawan dan semua visitor kat blog saya yang tak seberapa ini ....

Betul ker kata orang (orang kata bukan saya yang kata...)

Kalau Kita dapat sesuatu yang baru kita akan kehilangan sesuatu yang lama ?  Sejauhmana kebenaranya yer ?
(buat karangan dalam bahasa pasar tidak kurang dari 150 patah perkataan  dan masa yang di peruntukkan ialah 10 minit- mcm sekolah lah pulak ! ** tak perlulah buat karangan just tinggalkan komen ajer ! cukup !)


 bukan ini yang hilang ! (thanks yahoo.com)

jadi mintak sangat tolong kat kawan-kawan semua seiklhas hati dapat beri komen yer... 
Apa apa pon... Layanzzz ajer ....


2 comments:

  1. dapt yg baru, hilang yg lama??
    Hurm..depend gak apa issuenya..mgkin ya, mgkin jgk x.

    Cnth mcm beristeri 2..ada yg dpt yg baru, lupa yg lama

    Cnth lain, beli kereta. Klu dah beli yang baru, x mampu nak tanggung 2-2, buang la yg lama..*Tukar lama kepada yg baru*

    So, tepuk dada, tanya hati..mampu atau x

    ReplyDelete
  2. ada byk situasi dalam hal ni...
    dapat baru hilang yang lama...xsemestinya jugak...

    contoh dalam keluarga...kita dapat adik xkan nak kene hilang abg...

    kadang2 kita xhilang pun yang lama...cuma dah berubah jadi lebih bagus atau lebih xbagus 2 je...

    lagipun..semua ikut kita...takut hilang..xyah la cari benda baru kan...haha...

    2 je kot..

    ReplyDelete